onsdag, oktober 27, 2010

Etikettsbrytaren!

Åh hugaligen, jag bryter mot etikettreglerna! Faktum är att jag faktiskt haft lite dåligt samvete för det. Eller ja, inte för att det skulle vara etikettregler utan mer för att jag fuskat lite kanske. Fast med rätta, eller?

Jag ser som bekant en hel massa tv-serier och vissa av dem har jag från start delat med M. Vi har framför allt sett True Blood, Dexter, Modern Family och The Big Bang Theory tillsammans. Kanske några till, men då mest sporadiskt. Men så mot slutet av förra säsongen av True Blood hamnade M i en hysterisk WoW-period som jag då inte delade. Vilket innebar att jag inte iddes vänta på att han skulle ha tid att se utan efter tre veckors uppehåll (det var väl ändå långt nog?) så började jag se ikapp själv igen. Och han har fortfarande inte sett de sista avsnitten.

Samma sak hände nu när Dexter började igen; han spelade WoW till sent, jag (med min nya dygnsrytm) somnar tidigt. Men så har han av någon anledning plötsligt ledsnat lite på WoW och insett att jag glatt tittat på alla avsnitt den här säsongen medan han inte sett något. Dumma mig. TBBT och Modern Family är lite enklare att få till dock, de är så pass korta att man hinner att se lite när som, tex till middagen.

Så nu har jag fått ett namn på mitt dåliga samvete; jag är en etikettsbrytare! Vad blir mitt straff? Kan jag få sänkt straff om jag berättar att jag alltid pausar i de fall han somnar när vi ser tillsammans?

Inga kommentarer: