lördag, oktober 02, 2010

Roadtrip ftw!

Hemma*, förnöjd och trött efter en ordentligt rolig och trevlig roadtrip med bästaste Anna och Ulrika! Vi hade planerat in en tur till Häggströms i Lögdeå för att shoppa kläder och idag var det så dags. Vi for på förmiddagen och passerade en ganska trivsam vägkrog precis lagom till frunch. Sen blev det klädprovning de luxe. Jag hade rent av ont i armarna av allt bärande på kläder. Det brukar dock inte behöva betyda så mycket, men just idag hade jag flyt. Ulrika kom dessutom med en del blandade tips varav ett par följde med hem, bl.a en rosa (!) överdel som jag aldrig hade provat om inte hon gett den till mig. Jag har nog aldrig haft så kul i en provhytt heller. Det som brukar vara plågsamt blev något av en skrattfest med de koola brudarna.

Visst blev det en del pengar som for, 850:- totalt, men då har jag med mig två par jeans, tre överdelar och ett par örhängen hem. Ganska bra utdelning får jag säga. Eller väldigt bra.

Efter klädshoppingen blev det en tur till Ö-vik för fika och mer strosande i butiker. Men vi var nog lite halvmätta då så resultatet var ganska lamt (örhängena hittade jag där). Till sist for vi till Själevad och åt på nån krogliknande restaurang (minns inte namnet) med god mat och riktigt bra service.

*Eller ja, på landet hos M, typ hemma

2 kommentarer:

Unknown sa...

Jomen det hette ju Matkompaniet, ju! Och min nota på Häggströms var lite hög och mycket riktigt hade jag betalat 110 kr för mycket såg jag på kvittot. Ska ringa dem i morgon och se om det går att lösa. Det är ju inte som att man kan titta in när man har vägarna förbi där. Vi får väl se hur det går.....

Sara sa...

Det hette det ja!

Smart att kolla kvittot, det gjorde aldrig jag men å andra sidan stämde det med min överslagsräkning innan kassan. Hon var nog lite ny den där kvinnan, fick den känslan iaf.
Betalade du med kort borde de kunna sätta tillbaka pengar?