söndag, oktober 31, 2010

Helgen som snart redan är över

Så vad har hänt i helgen då? I fredags var det Glesbygd'n på Folkets hus, vilket var sjukt kul! Deras konserter håller alltid hög kvalitet (efteråt beklagade sig Arvid över missar han gjort, men jag kan garantera att det var saker som inte märktes från publiken) och får mig alltid på väldigt gott humör. Det finns nästan inget bättre än norrländsk reggae på den fronten.
Dessutom var det kul att träffa Arvid också. Ingen av oss är ju på jobbet för närvarande så vi ses inte så ofta. Men han verkade glad och nöjd, den hyfsat nyblivna frugan likaså. Gott.

Lördag innehöll först ett besök hos johan och Marie för att gratta den förstnämnda som fyllde 30 i veckan. Någon hade fått bakmani så vi gick inte därifrån hungriga direkt.

Igår kväll hade jag sen lovat bort mig på biodejt med bästaste Anna. Vi såg The Social Network, filmen om fejsboken ni vet. Den var absolut bra och intressant. Som alltid när jag sett filmer som sägs baseras på verkliga händelser/personer så har jag spenderat lite för stor del av den här pluggdagen till att läsa på lite om de inblandade och de händelser som utspelades i filmen. Väldigt intressant. Den lite smutsiga känsla jag hade när eftertexterna började rulla har åtminstone till viss del mattats ut idag. Gott så.

Efter bion gick vi och åt mat och drack ett par öl på allstars. Inte bästa stället eftersom det var en evig ström av sportarrangemang som behövdes skrikas på. Inte av oss då, utan av andra gäster. Men vi överlevde det med och hade en trevlig pratstund.

Ikväll blir det bio igen då. Min tredje den här veckan. Och att döma av trailerna innan filmen igår så finns det många skäl att återkomma under vintern. Väldigt bra.

Inga kommentarer: