onsdag, januari 04, 2012

Stressdag

Jag vet inte riktigt vad jag har gjort idag egentligen, men det har känts som en stressig dag. Steg upp före sju för att följa med M in till stan eftersom jag ska jobba ikväll. Försökte sova ett par timmar men drömde så livligt (och knasigt) att jag kände mig mer stressad än utvilad när klockan ringde. Sen lunchdejt med M och S, hem och skotta snö (samt bli utskälld av M för att jag skottar snö med min onda rygg...), handla och sen hem igen. Snart ska jag ut igen och ner på stan för att hjälpa A välja bågar till sina nya glasögon. Sånt är ju alltid kul, om än lite svårt. Men det ska säkert gå bra.

Det låter inte så stressigt och har väl egentligen inte heller varit det. Det är nog mer en känsla. Säkert för att jag ska in i dimman och göra tre nätter på jobbet igen. Men det känns samtidigt skönt att gå tillbaka nu när jag haft lite minisemester. Tror inte det kommer vara sådär vidare värst stressigt där heller med tanke på alla rum (4/12, tror jag) som blivit tomma de sista veckorna. Skönt med lugna perioder ibland helt klart!

Edit: Tydligen är all lokaltrafik i Umeå inställd pga snön så det får bli glasögonval en annan dag. Lite trist, men förståeligt efter att jag själv halkat runt lite på vägarna i stan.

Inga kommentarer: