torsdag, januari 19, 2012

Egoboost

Också medarbetarsamtalet på jobbet gick bra, det känns som att det jag gör kommer fram. Lite fundersam är jag då att man fortsätter sätta upp (löne-)kriterier som man "av organisatoriska skäl" inte kan leva upp till som medarbetare. Visionärt, visst, men kriteriemässigt? I vart fall verkar det inte som att de längtar efter att jag ska säga upp mig på jobbet och det känns ju bra... 

Nä, men allvarligt så är det verkligen kul och behövligt att få lite egoboost sådär ibland och bekräftelse på att jag gör ett bra jobb som uppskattas. Jag tycker att jag är på en väldigt kompetent arbetsplats, och det förtjänar att sägas högt ibland.

2 kommentarer:

Iréne JB sa...

Sara, du är helt enkelt helbra! Men det kanske inte sägs så ofta. Speciellt inte från mitt håll eftersom jag inte träffat dej irl på många många år. Tycker iaf om att läsa dina tankar och på sätt och vis lära känna en offentlig sida av dej igen.
Kram
PS. Jag hade hoppats på att få åka till Ume nu i slutet av januari men se det tyckte arbetsgivaren var på tok för dyrt. Jag kunde väl hitta en kvällsföreläsning här i stan i stället för att åka på Mattebiennalen :(

Sara sa...

Ah gulle dig, blir generad av de fina orden :)

Vet du jag tänkte faktiskt på det häromdagen, att jag hade nåt minne av att du pratat om Umeå i januari. Synd att det inte blev av, det blir kanske något annat en annan gång.