lördag, januari 28, 2012

Livet i lådor

Det börjar kosta på att bo i flyttröran, mycket hämtmat blir det. Börjar riktigt längta efter hemlagad mat. Men snart är det över, då kan vi återgå till det normala igen. Det mesta är snart packat, en del är städat och planerna är väl nästan fastslagna. Lite strul med när vi faktiskt får flytta in, men på måndag hoppas jag få det sista budet bekräftat. Med lite flyt får vi tisdag eftermiddag och kväll på oss, vilket vore toppen. Förra budet var att vi skulle vara ute ur den nuvarande kl 10 på onsdagen (det enda som är riktigt spikat) och få tillträde till den nya kl 12 samma dag. Det skulle bli lite jobbigt. I worst case är det fortfarande så, men jag hoppas inte det.

Imorgon kommer snälla mamma och tvättar fönstren medan övriga packar ner resterande stuff i lådorna som  vi så snällt fått låna av Anna idag. Sen är det bara övrig städ kvar, i stort sett. Och själva flyttandet då. Men det känns ganska så under kontroll.

Fortfarande lite stresskänsla dock av att jag går på trenätters på jobbet redan på torsdag. Det hade varit skönt att kunna lägga ett par dagar på att verkligen packa upp allt och komma i ordning. Jag vet hur bra jag är på att skjuta upp sånt annars om jag väl tappat fokus. Jag hoppas få igenom min semesteransökan men så troligt känns det väl inte. Vi lider lite brist på vikarier för tillfället på jobbet. Kanske kan det lösa sig ändå, men oavsett vore det sweet att få veta vilket snart.

Inga kommentarer: