söndag, januari 22, 2012

Ledig söndag

Det behövs ett bra, mysigt, sent-på-söndagen-öppet fik i Umeå. Där jag och the ladies brukar ses är det lite sådär. Dels stänger de ganska tidigt, vilket innebär att vi sitter tills vi i princip blir utslängda, och dels är inte alltid söndagsfikat där direkt dagsfärskt. Men jag tror att det är ont om alternativ som är trivsamma. Jag får försöka undersöka saken tills nästa söndagsfika. Alternativt får vi börja hemmafika istället.

Men det var trevligt att träffas idag. Vi lyckades dessutom underhålla kvinnan vid bordet bredvid så pass att hon fick torka tårarna. Lite weird, hon låtsades inte ens att hon inte skrattade åt nåt annat. Men komiskt. Och förståeligt; vi är både knäppa och 'vältalade' när vi ses, vem skulle inte vilja hänga på liksom? Hihi.

Nu är jag ute på landet för att gosa katt ett halvt dygn. Jag har dock min egen bil så jag kan sova länge imorgon och fara när jag känner för det under eftermiddagen. Det har dock varit lite protester här idag eftersom jag inte hade med mig nån go'mat till svansarna som jag tydligen brukar rätt ofta när jag kommer ut. Jag trodde att M skulle handla något åt dem, men han glömde och när jag kom tomhänt så blev det helt enkelt inte jättebra. Det lär bli någon form av löneavdrag för personalen den här veckan, det är nog klart.

Inga kommentarer: