lördag, januari 07, 2012

Det blev inte som det var tänkt...

Sicken stökig och stressig kväll det blev igår. Först pajade bilen på väg till jobbet. Som tur var hann jag inte så långt så jag fick tillbaka den hem. Av symptomen att döma är det en tändspole som gått. Det gick två förra året och antagligen skulle jag bytt alla samtidigt tänker jag nu, men kan inte minnas att någon rekommenderade mig det då.
Väl på jobbet var det något av en kris då det inte fanns vikarie för nattpersonalen på avdelningen bredvid som blivit sjuk under kvällen och sjukanmält sig. De fick inte tag på någon och en stund funderade jag på om jag skulle bli själv på två avdelningar. Men så lyckades kvällspersonalen beordra tillbaka en personal som jobbat under dagen. Inte optimalt läge men det löste sig, en timme efter att passet startat. Och vi hade en relativt lugn natt sen.

Och imorse fick jag springa till bussen (yeay) och sen traska 30 minuter hem från densamma eftersom anslutningen inne i stan inte klaffade (det brister på 2 minuter, ett problem som inte borde finnas om de vill att fler ska välja kollektivtrafik). Inte en jättemunter (eller jättevarm, jag var inte klädd för promenad) Sara kom hem imorse vid 8-tiden kan jag säga. 

Men ett stort tack till finvännen S som slängde sig i bilen igår när jag ringde i panik och inte tog mig till jobbet! På så vis kom jag bara ett par minuter sent. Thank G för nerdiga vänner som spelar dataspel en fredagskväll!

Inga kommentarer: