tisdag, januari 17, 2012

Fore!

Idag har jag annars försökt lösa en del praktiska saker inför flytten (gick väl sådär), fotograferat av lägenheten för en långväga intressent, fått vredesutbrott på söndriga pannkakor och kastat saker omkring mig i köket samt förklarat för en (trevlig) dammsugarförsäljare att vårdbiträden antagligen inte är hans ekonomiska målgrupp (vem köper en mopp för 2000:- liksom, även om den nu skulle hålla i 14 år).

Jag insåg också att bytet av schema på måndag innebär att jag ska jobba 6 nätter på 7 dygn från och med torsdag kväll. Sweet. Det kommer säkert gå bra, men om jag är trött, stressad och vresig idag så undrar jag vad jag kommer vara när jag vakar av torsdag morgon nästa vecka... Oh the joy for my family! Samtidigt är det skönt att få fara på jobbet och tänka på annat än flytt, flyttstädning, planering, packlådor och elavtal.

Jag låter mer gnällig nu än vad jag faktiskt är, tror jag. Jag ser fram emot lite förändringar helt klart. Det är bara ibland som jag får för mig att kasta saker omkring mig...

Inga kommentarer: