lördag, januari 14, 2012

Slö-jag

Utsövd och pigg. Eller ja, utsövd kanske men lite seg är jag allt. Har legat och trynat i sängen i lite mer än tio timmar i sträck så. Men det var behövligt. Trist bara att somna så tidigt på fredagskvällen, men det blir ju en hemmakväll till ikväll.

Jag var nästan som död igår, helt slut i kroppen. Men jag drog mig ändå iväg för att träffa tjejerna och fika på NK. Det var väldigt trevligt i vanlig ordning. Vi tycks aldrig kunna sluta prata, det blir aldrig 'färdigt', som U brukar säga. Och det är väl bra. Men vi måste ses oftare.

Nu är hela minifamiljen på landet. Vi åt middag ihop igår och somnade tidigt alla. M allra först, under tiden som vi såg första avsnittet av senaste säsongen av Sherlock (så jäkla bra!). Men sen vill jag minnas att han vaknade när jag gick och la mig. Jag vaknade nämligen till av att någon låg bredvid mig och såg film på datorn och mumsade ostbågar med dipp...i sängen. Crazy M.

Idag blir det en tur för mig och syrran till mamma som fyllde 60 år igår. Sen hem igen och inta soffläge. Imorgon får bli helgens mer produktiva dag, tror jag.

Inga kommentarer: