måndag, januari 30, 2012

Lägesrapport

Trött som en liten gnu ikväll är Sara. Jag har sovit dåligt i ett par dygn, sämst kanske natten som var då jag vaknade vid tre och inte lyckades somna om förrän strax efter klockan sex, en timme innan klockan ringde. Sen har det bara varit städ städ städ. Jag är ganska mör nu och förstår inte alls hur jag tidigare mer eller mindre kunnat ha flyttandets konst som hobby. Det är ju skitjobbigt ju! I vart fall när man flyttar ifrån en halvsunk till lägenhet som är väldigt svårstädad. Där saker är slitna och trasiga, där samlas det mycket junk, vill jag lova. Och inte vill det vika hädan för rengöringsmedel heller. Myspys. Och jag som tycker att jag håller efter och städar ganska bra. Det känns inte riktigt så nu när alla vrår har synats in i detalj.

Imorgon är eventuellt dagen D. Eller dagen D1 av D2. Om allt går som det ska, som vi hoppas. Jag litar inte riktigt på...låt oss kalla det 'mänskliga faktorn', i det här fallet. Men jag tror att det ska lösa sig.

Och nej, semestern tycks det inte bli nåt med. Men vi kör med 'allt löser sig'-teorin där också... Varför vila när jag har farten uppe? ;)

Inga kommentarer: