tisdag, januari 10, 2012

En bra vår i sikte?

Nu har jag legat vaken i sängen i två timmar utan att somna om, kanske dags att ge upp och dra sig ur sängen och göra något mer produktivt? Skulle tro det. Jag har sovit skapligt bra i vart fall. Jag får vara nöjd med det.

Mötet på jobbet igår gick bra, vi fick lite ny intressant information, jag ska äntligen få beställa nya arbetskläder (de förra jag beställde för ett år sedan kom aldrig och jag börjar se nästan komisk ut i mina gamla slitna junks) och så slog vi fast ett nytt schema. Och jag blev absolut nöjd med mitt. Ett mer balanserat schema som antagligen kommer slita lite mindre än det nuvarande (12 nätter på 18 dygn var helt klart lite mastigt). Jag får något kortare 'långledigheter' men det är bättre att vara ledig och inte helt död, tänker jag. Annars går ledigheten ändå mest ut på att hitta ork att bli människa igen och det är inte så produktivt. Jag kommer behöva söka lite semester för flytten och jag hoppas att den går igenom. Skulle vara skönt att kunna lägga tid på att komma i ordning så snabbt som möjligt.

Och trots att det blev 12 timmar på jobbet inatt så gick bilresan hem imorse bara bra. Jag lyssnade på reklamradio och skrålade till halvkass musik. Det är ganska soft att åka ut ur stan när alla andra köar in. Lite ljusare hade det dock fått vara, snön gör sitt men jag längtar efter de lite ljusare mornarna nu. 

Inga kommentarer: