tisdag, maj 14, 2013

Tisdag

Om jag börjar sova bättre om nätterna kanske jag slutar gnälla om att jag är trött. För så är det idag också. Men det blir ju så om man envisas med att snitta 5-6 timmar sömn per natt i veckorna. Dumheter. Ikväll SKA jag vara i säng före klockan 23. Sådetså.

Dagen har annars tillbringats ovanligt mycket sittande på rumpan. Planeringsdag med ledningsgruppen hela långa dagen. En givande dag allt som allt, kändes konstruktivt och som att det finns en trivsam väg framåt som alla börjar se, gemensamt. Det där med fusion av två verksamheter till en är i sanning inte lätt. Å andra sidan vore det kanske tråkigt om det var enkelt, och vad skulle jag lära mig för nytt då?

Annars var planen att gå på yogan idag, något jag inte varit på på ett par veckor nu. Men så slutade inte mötet förrän ganska sent och jag var inte ens lite sugen på att behöva springa för att komma i tid till något som yogan. Så det blev inget med det. Nästa vecka MÅSTE jag dra mig iväg.

Många måsten och ska:or nu. Och det är lite så kanske för tillfället. Att jag får dra mig själv lite extra ibland för att hitta motivationen. Anstränga mig för att skjuta undan onödiga grubblerier och pannveckare och försöka att inte stanna upp så mycket mer än nödvändigt. Ta mina stunder och sen lämna det. Och det hjälper verkligen till att solen och våren börjar kännas som på riktigt, det blir allt lite lättare då. Förutom det där med sömnen då, men det är en annan sak...

Inga kommentarer: