onsdag, maj 22, 2013

Djungelonsdag

Idag blev det en tur på stan efter jobbet med Lil'sis. Och tänka sig, jag kom faktiskt hem med något! Dessutom inte alls i stil med det jag brukar köpa. Jag tittar as we speak på en ärmlös tunika/klänning i nån form av grön-orange mönster á lá djungelmotiv. Den får hänga där nu så ska jag prova den imorgon också och se om den fortfarande känns som den gjorde i provhytten. Det vore onekligen ett intressant tillskott till garderoben, men då måste jag ju se till att vara bekväm nog att använda den också. Jaja, det blir nog bra det där.

Jag hittade en överdel till, men den får vänta till löning. Finns den kvar då köper jag den nog. Lil'sis hittade också en tröja som hon lät vara kvar på galgen men nu verkar ha bestämt sig för att köpa ändå. Lyckad eftermiddag för systrarna R med andra ord!

Efter shoppingen var vi och åt middag på Allstar. Inte sådär topp just idag, men absolut godkänt. Tillräckligt för att jag sitta här som en trött och däst boa efter promenaden hem. Ikväll blir det inte många knop. Jag känner för att lägga mig tidigt men samtidigt har jag en ledig dag att se fram emot imorgon och därmed möjlighet att sova länge på morgonen istället (I wish...). Å andra sidan känns en tidig kväll inte helt fel heller.

Inga kommentarer: