fredag, maj 24, 2013

"And keep an eye out for Johnny the tackling Alzheimer's patient." *

Så blev det fredag då. Och tröttheten kom som ett brev på posten i vanlig ordning. Fast jag har hållt mig vaken under kvällen genom att försöka förkovra mig mer i den nerdiga delen av mitt liv, dvs WoW. Jag har räknat stats och kollat alla möjliga uppsättningar utrustning och spanat in vad jag kan tänkas behöva framöver. Faktiskt inte lika enkelt som det låter. Tur jag har min insnöade låtsasmake att vägleda mig.

Annars springer jag mest och kollar jobbtelefonen för att se om det är på väg in några klurigheter inför morgondagens arla arbetspass. Ser lugnt ut än så länge. Egentligen borde jag förbjuda mig att kolla sådär, det blir inte direkt en känsla av 'ledighet'. Men är man kontrollfreak så är man...

Fick för övrigt göra ett personlighetstest på jobbet idag. Det var inte heller helt enkelt. Ett ganska stort antal frågor med a- respektive b-svar att besvara. Jag fastnade lite redan på första frågan "Människor har lätt för att lära känna dig" följt av två alternativ. Inte så enkelt om man börja övertänka det, vilket jag förstås gjorde. Det beror ju som lite på hur man menar med att 'känna' någon. Den skummaste frågan var annars "Vilket ord föredrar du a) vad eller b) vem". Ehum. Ja, det blir spännande att se resultatet av det där sen. Jag är inte säker på att personer runtomkring mig hade svarat likadant om de fått svara åt mig på de mer personliga frågorna om hur jag är, vad jag föredrar etc i kommunikation och samspel med andra. Mycket intressant i vart fall. Hela arbetsgruppen har fått göra det som en del i det fusionsarbete vi håller på med.

Nu strax läggdags!

*Who am I?-referens. A long shot. Nevermind.

Inga kommentarer: