söndag, maj 12, 2013

Sunday, busy sunday

Lite ovana vid nattsudderi (!) sov jag och låtsasmaken bort halva förmiddagen idag. Eller ja, jag var uppe en sväng i vanlig ordning vid 7-tiden men kapitulerade tillbaka till sängen igen ganska snart. När vi sen klev upp var dimman vi körde hem igenom igår natt fortfarande kvar. Trots det gick vi ändå ut och började röja i trädgården som nu tinat fram i sin helhet. 

Vi rensade igenom rabatterna, stöttade upp buskar som behövde lite nytt sånt och tog rond 511 med trädet som envisas med att försöka göra nya träd på de mest omöjliga ställena i trädgården. Speciellt besvärligt är det när det kommer upp nya små träd under altanen på lillstugan. Inte alldeles lätt att få bort och jag måste nog säga att trädet kammade hem något fler poäng än oss den här ronden också. Det lär komma fler, med andra ord. Nog för att trädet är ganska fint, men ett räcker allt bra.

Det fanns mer vi kunde gjort ute idag men det var rått och ganska kallt, bara några plusgrader, så gav upp efter ett tag. Men det ser i vart fall lite mer ompysslat ut där ute nu. *klappar sig på axeln*

Nu ikväll har vi gjort ett par storkok för matlådor till veckan. Jag vet inte vad som hände som gjorde oss så duktiga plötsligt, men det känns riktigt bra att vara lite pysslig. Köket är rent igen, tvättmaskinen går för tredje gången och snart ska jag sätta mig framför en film med en kopp te medan låtsasmaken som alla söndagar (och måndagar och onsdagar) slåss mot storbossar i fiktionsvärlden tillsammans med ett gäng andra nerdar.

Trevlig söndagskväll på er!

Inga kommentarer: