torsdag, maj 02, 2013

Från ett bekymmer till ett annat

När det inte gick enligt planen med gardinerna på övervåningen fick jag istället ett infall och började möblera om i köket på nedervåningen. Det har som varit lite "temporärt" möblerat där nu sen i sensomras ungefär. Jag hade en idé som jag trodde på men när det hela var klart drygt fyra timmar senare (kolossmöbler som inte flyttats på länge samt en massa oavdammade saker i kolosskåpet tog sin lilla tid) så kändes det ändå inte som att det blev bra.

På ett sätt blev det nog bättre, men samtidigt känner jag mig inte nöjd. Jag tror att den felande länken kan vara köksbordet; det är stort och skulle behöva rustas upp men passar samtidigt inte riktigt in i resten. Jag älskar vår kökssoffa, sina skavanker till trots, och jag tror att ett gammal klaffbord med passande stolar skulle vara the grej i vårt kök. Inte helt lätt att få tag på dock.

Jag kanske får haka på Ulrika i sommar på loppisrundor. Då kanske det dyker upp ett till ett skapligt pris när jag minst anar det (önsketänkande). Tills dess kanske jag skulle leta upp nån stor duk att täcka bordet med.

Bra eller inte bra med ommöbleringen; det blev i vart fall väldigt rent och fint!

Inga kommentarer: