torsdag, maj 16, 2013

Långtorsdag

Ikväll har jag varit iväg på en i vanlig ordning trevlig middag ute med bästtjejerna. Vi åt grekiskt och det var absolut helt okej, jag var nöjd. Bättre än vad jag minns maten där sist jag åt, men det var å andra sidan ett tag sedan, när det kommer till kvällsmenyn. Nu fanns det till exempel så mycket vegetariskt att välja på att jag fick beslutsångest och lät servitrisen välja. Men ska jag vara ärlig hade jag nästan hellre plockat vilt ur förrätterna som erbjöds, de verkade minst lika lockande. Och nästan bara vegetariska.

Annars har det här, precis som igår, känts som en väldigt lång dag. Jag vet inte varför. Ingen dålig dag, men lite seg. Vi invigde iallafall uteplatsen på jobbet på eftermiddagsfikat för första gången för i år. Den är dock inte särskilt vacker, det känns snarare som en häktesgård i DDR. Bara lite extra högt staket som fattas ungefär. Jag får ta en bild nån dag så får ni se att jag har rätt.

Solen sken med all kraft och jag tänkte faktiskt att det kanske inte var briljant av mig att sitta i solen även om det bara var en väldigt kort stund. Mycket riktigt hettade det ganska bra ett tag på restaurangen ett par timmar senare. Men nu har det lagt sig så det blev nog inte så farligt. Får väl börja med solskyddsfaktor i ansiktet redan på morgonen som hudterapeuten sa. Det kanske rent av finns nån bra dagkräm med spf i som kan passa det här känsliga fejset.

Imorgon är det fredag minsann!

Inga kommentarer: