torsdag, maj 30, 2013

Ute i hyfsat god tid, till och med!

Innan jag lyckades tröttna ihop så hade jag och Lil'sis faktiskt en både trevlig och lyckosam eftermiddag/kväll på stan. Huvuduppdraget var min födelsedagspresent till M som fyller år på måndag och jag hade förberett mig med alternativ på både butiker och presentidéer, även om det fanns ett förstahandsval. Men faktum är att jag redan i butik nummer två (och den första räknas knappt, det var mest 'på vägen') fick med mig ett paket ut, mycket tack vare Lil'sis som motade bort tveksamheterna. Och jag tror fortfarande att det blev bra. Jag hoppas det, annars finns ju alltid bytesrätten.

Lil'sis blev dessutom två par skor rikare, våra magar fick glass på torget och vi hade som sagt riktigt kul tillsammans. När jag kom hem hade mina beställda jeans kommit och jag tror att jag ska behålla ett av tre par. Vinst bara det!

Imorgon blir det landet äntligen (jag gillar stan med men nu saknar jag de mina på landet och havsluften så pass att det kliar lite). Det byggs och grejas där ute tydligen och det kan hända att en del av grinigheten kommer sig av att jag inte direkt är med och bestämmer eller vet vad som sker fullt ut, men det är en annan historia. Imorgon blir det katt- och man-kelande och det är bara så bra det kan bli.

Men nu; sömn!

Inga kommentarer: