lördag, maj 25, 2013

Hur jobb kan vara en bra start på dagen

Idag tänker jag sannerligen inte klaga över att ha behövt stiga upp tidigt och jobba. Visst var jag trött och seg under de två första timmarna, men det var lugnt och skönt och jag kunde pyssla på lite. När de två obligatoriska timmarna var över bestämde jag mig för att skjuta upp de andra två till senare idag. Det kändes fel att sitta inne vid datorn när det var strålande sol (och alldeles tyst, perfekt kombo) ute och då jag inte hade något akut som behövde göras. Så jag flyttade ut rumpan till bron istället, tog med en tekopp och paddan och läste lite nyheter.

Senaste apptillskottet, instaweatherpro
Ser inte så trist ut, väl? Hästarna har fått storbetet på andra sidan vägen och fåren har dessutom kommit till sin hage alldeles tvärsöver från vår tomt. Det är sommar på riktigt det! Önskar bara att vi inte måste följa 'gängse regler' och klippa gräset riktigt än. Jag älskar att gå barfota ute när gräset är lite långt.
Nu ska jag ut och fortsätta odla fräknar medan M kommer i fart så vi kan bege oss till stan snart. Cyklarna ska få lite kärlek, M ska köpa shorts och jag ska leta sandaler. Och äta glass.

1 kommentar:

Iréne JB sa...

Sandaler och glass, det låter bra det. Själv har jag redan börjat använda mina sommarkeen. Men jag bor ju några mil längre söderut.