söndag, maj 12, 2013

Grill- och spelkväll ftw!

Vi hade för övrigt en väldigt bra lördag igår. Mycket städning förvisso, både i huset och i lägenheten i stan, men det var behövligt och blev bra. Och fort går det när man är två, respektive tre som går på. Det känns lite som att dammråttorna syns lite extra nu när solen skiner in så pass genom fönstren, även om den nu sken med sin frånvaro rätt mycket just igår då...

Sen på kvällen var tanken att vi skulle grilla och spela lite spel hos oss i stan. Simon, Emil och Eka kom och hjälpte oss trotsa det dassiga vädret. Men vi åt inne såklart. Med fulldukat bord av pestopotatis, sallad, grillspett, vegetariska filéer respektive köttkotletter och ännu mer pesto. Oerhört gott! Även pannacottan med färska jordgubbar, som under tecknad bjöd sällskapet på, gick hem utan problem.

Efter det spelade vi Bezzerwizzer och hann väl i stort sett bara börja innan det hörde av sig en kompis till Simon som ville komma förbi med, i sin tur, två andra vänner. Så plötsligt hade vi fullt hus och lagtävlingar i mer eller mindre udda frågekunskap (Bezzerwizzer är ett bra sällskapsspel för ålders- och intresseblandade sällskap verkligen). Det blev jättebra! Har längtat lite efter våra spelkvällar och även om det nu blev ett något annat gäng än "standardgänget" så blev det roligt och gav mersmak. Jag skulle lätt göra om det snart!

Och så hoppas jag att "standardgänget" också fogar ihop sig för en klassisk spelkväll snart förstås!

Inga kommentarer: