söndag, maj 26, 2013

Snabba sönda'n

Så var söndagen nästan förbi och det känns som att hela helgen har gått i tokfart. På spisen står en stor kastrull med nästan färdig svamprisotto som jag självkritiskt är lite tveksam till rent resultatmässigt. Återstår att se om jag har rätt eller inte.

Idag, efter att jag jobbat färdigt strax före lunch, har vi mestadels fejat med cyklarna i stan. Lil'sis och jag har fått hjälp av M att fixa till dem. Jag kan fixa med mycket men cyklar har jag faktiskt förvånansvärt lite koll på. Men idag har vi fått lära oss så nog ska både jag och Bea kunna fixa lite mer själva framöver. Några vändor till Biltema blev det, och ytterligare en läxa om att allt de har inte direkt håller hög kvalitet.

Min finaste sötman med Lil'sis äldsta katt på
efterlängtad (av henne) promenad på gatan idag.
Lite charmig sommarbild, tycker jag. Och så nära man får
lov att komma M med en kamera.
Och det där tog längre tid än tänkt. Det blev ingen biltvätt, inget trädgårdsfej och inte heller något tittande på de idag släppta avsnitten av Arrested Developments fjärde säsong. Skandal det där sista framför allt. Men kvällen är ung, några avsnitt ska vi väl hinna med innan ögonlocken stängs för idag.

Och på tal om ögonlock har jag haft väldigt bråkiga ögon idag. De har svidit och kliat och varit sprängröda. Kanske dags att lägga en beställning på nya glasögon ändå så jag har nåt att byta av med när linserna inte riktigt känns bekväma?

Inga kommentarer: