torsdag, maj 23, 2013

Jag skulle haft promenadskorna, säger fötterna

Ledig dag idag. Och inte blev det nåt regn heller som jag trodde. Det blåser förvisso ganska mycket men det är nästan bara skönt för värmen är rätt intensiv. Tycker jag iallafall, som inte är någon riktig solmänniska då.

Bestämde mig för att följa Lil'sis ner till stan när hon for till jobbet vid lunchtid. Hon jobbar precis som jag ganska mitt i stan så då passade jag på att gå tillbaka och köpa den där blusen jag tvekade på igår. Dagen till ära var det 20% på alla kläder där och jag hade dessutom med mig ett presentkort jag fick för två jular sen (!) som det fanns lite pengar kvar på. Så även om jag inte tyckte att den satt lika bra idag som jag tyckte igår så gjorde jag en 'what the hell' och betalade de 87 kronorna som blev kvar att bidra med efter rabatt och presentkort. Som hittat ändå.

Sen promenerade jag hem igen. Eller det var åtminstone tanken. Det var ganska skönt att gå, huvudet kändes som i behöv av en tankerensare och vädret var som sagt lagom så jag tänkte göra en omväg hem. Som till sist blev 1,5 timme lång. Sen gick jag förbi och handlade tonfisk till stadskattorna och vattenmelon till mig själv för en stund tillsammans på balkongen strax.

Perfekt uppladdning inför en jobbhelg, imo.

Inga kommentarer: