fredag, juli 20, 2012

Helgen är planerad

Ikväll laddar vi med hembakad pizza, lite godis och en film. Imorgon väntar inte mindre än två släktfester. Först en på min sida, sen en på M:s. Mamma fyllde 60 år tidigare i år och min tillresta storebror har fyllt 40 så det blir lite sommarfirande och ett tillfälle att träffa lite släkt. Förutom min bror och två av hans barn (varav inga jag träffat på nästan 4 år faktiskt, hemskt nog) kommer det visst ett par mostrar, nån morbror och ev nån kusin också. Personer jag inte träffat sen jag var tonåring, tror jag. Så det blir spännande. Jag hoppas att jag fortfarande minns lite skånska...

Efter lunch med min släkt far vi vidare hem till svärföräldrarna och firar deras 50-åriga bröllopsdag tillsammans med M:s systrar med familjer samt lite andra släktingar. 50-årig bröllopsdag är minsann lite imponerande! Klart jag hoppas att M och jag ska hänga ihop minst så länge också, men det är ju lite ovanligt nuförtiden. Vi får jobba på det och hoppas på det bästa.

Bäddat för en väldig massa trevligheter imorgon alltså. På söndag får vi väl vila upp oss med den sista målningen som vi släpat lite med nu. Sen är det tillbaka till jobbet igen som gäller på måndag morgon. Längtar lite efter det med faktiskt.

Inga kommentarer: