onsdag, juli 04, 2012

Semesterdag eh...7?

Higgs partikel har hittats och ACTA röstades ner i Europaparlamentet. Bra dag, det skulle helt klart räcka så. Duger som semesterdag.

Men det har såklart gjorts annat också. Med tanke på min arma rygg föreslog M att vi skulle ta en kväll på stan igår, vilket vi gjorde. Vi åt, drack varsin öl och sa nästan unisont "ska vi gå hem och lägga oss i soffan?". Pensionärsvarning att komma hem halv elva (med 25-minuterspromenad hem från stan inräknad) men samtidigt väldigt skönt att bara kunna göra det. Vi tog igen det lite imorse istället; steg upp skapligt tidigt, tog bussen ner till stan och åt brunch på en uteservering. Riktig semesterfeeling i det!


Ikväll har vi hjälpts åt att hotta till örtlandet (jag tog en bild, men det såg mest ut som en gravplats med alla namnskyltar intill de nyplanterade örterna, så vi skippar den) och sen startade vi grillen.



Vi har också tagit ner den gamla gröna plastbrevlådan och satt upp den nyinköpta röda fina i plåt för att bidra till mångfalden i grannskapet.


Ja, det var väl dagens dagsverke. I övrigt har vi låtit saker vara. Det har varit en varm, skön dag med lagomt lunk och ändå lite saker fixade. Nu ska jag bestämma mig för om jag ska se film eller läsa bok medan M eventuellt raidar med guildet.

Inga kommentarer: