lördag, juli 14, 2012

Fler tv-serietips!

Jag kan ha tipsat om det förut, men lite upprepning skadar inte. Web-serier tycks ha kommit för att stanna, men de är inte alltid så enkla att upptäcka. Jag har själv bara sett de kanske mest kända, som underbara Dr Horrible's Sing-Along-Blog (2008) och The Guild (2007), som gått i hela fem säsonger nu. Men då jag hörde att Ken Marino regisserat en parodi-serie på Bachelor blev jag genast intresserad. Serien heter Burning Love (2012) och Marino spelar själv huvudrollen som brandmannen Mark som utifrån 16 kandidater ska hitta sin stora kärlek. Och kandidaterna spelas bland annat av Malin Åkerman,  Kristen Bell och Ken Jeong (!). Mycket roligt, ganska pinsamt och klart sevärt! 

Dessvärre har yahoo satt en regionspärr på hemsidan så att man måste befinna sig i USA för att se den där. Men det finns andra sätt att se den på (och jodå, även lagliga sådana). Här är i vart fall trailern:



Och gillar ni Ken Marino tycker jag för övrigt att ni ska se serien Party Down (2009) som las ner alldeles för tidigt efter bara två säsonger. Riktigt kul, med Lizzy Caplan, Adam Scott, Megan Mullally och Jane Lynch


Inga kommentarer: