lördag, juli 07, 2012

Lördagen som försvann i ett nafs

Den här dagen blev ju inte riktigt som planerat. Men hey, det är ju semester? I vart fall är det så jag försöker tänka. Planen var att börja måla lillstugan men istället blev det en något längre tur till stan där det gjordes både Jula- och Plantagen-shopping samt hanns med en promenad med en god vän.

Och ikväll, när planen var att grilla lite och dricka varsin mojito, så tog myggen och trötthet överhanden. Så M (han som steg upp före sju en lördag på semestern...) slocknade i soffan och jag slogs med myggen på trappen tills jag gav upp och trängde mig ner i soffan och såg på ett par gamla IT Crowd-avsnitt i brist på annat.

Det ÄR ovanligt mycket mygg i år, vill jag hävda. Vi brukar inte störas så mycket av dem här vid havet eftersom havsbrisen brukar hålla dem borta. Men i år räds dom inte det alls utan är envisa som aldrig förr. Urtrist. Jag har inget tålamod alls med dem.

Nu blir det i vart fall lite soffhäng igen. Med te. Och ett par-tre gosiga kattor. Och nån film eventuellt. Hoppas ni har det trevligt. Och myggfritt!

Inga kommentarer: