måndag, juli 02, 2012

Semestervecka no 2

Första semesterveckan är förbi, nu återstår tre. Känns helt okej. Måste säga att jag hann med ganska mycket förra veckan när jag tänker efter. En del bakande, städning, en väldigt massa trädgårdsarbete osv. Men jag/vi hann även med att grilla, äta middag ute, se bio, ligga på en filt i solen etc. Och M och hans pappa hann med en hel del byggande. Den här veckan börjar det närma sig lite målande av saker som spikats upp, så då kommer jag att vara lite delaktig också. Det ska bli roligt!

Lillstugans altanräcke är rivet och ska få ett nytt (likadant förstås, vi har ju kulturminne här i byn), den återställda entrén med trapp på huset ska färdigställas och sen är det väl dags att få upp panelen som ska gå från källartrappen upp i hallen och upp till övervåningen. Det, tillsammans med golv- och taklister som ska målas och sättas upp kommer garanterat göra att huset äntligen kommer kännas lite mer 'färdigt'. Ser fram emot det mycket!

Idag blir det dock några ärenden i stan. Eventuellt blir det även en fika på Smultronstället om vädret fortsätter att vara fint.

Inga kommentarer: