torsdag, mars 18, 2010

På resande fot igen

Sitter på bussen mot Sundsvall och åker genom nån slags snöyra. Mer snö, alltså. "Onödigt", som nån uttryckte sig på fb. Våren har svårt att riktigt få fart, men men, det kommer väl.

Det känns som att jag blir mer och mer oplanerad för varje gång jag far ner till Stockholm. Den här gången kan jag ha slagit rekord. Jag sov halvdåligt som vanligt; vaknade flera gånger och kom på saker jag inte skulle glömma (vad det var hade jag såklart glömt när jag väl vaknade i rätt tid). Jag landade i lägenheten kl 9. M gjorde lite frukost medan jag la ner typ alla hela kläder jag äger i min lilla resväska (yes, de ryms där, ungefär) i hopp om att något funkar att kombinera så att jag ser hyfsat representabel ut på mötet jag har imorgon förmiddag och på valkonferensen i helgen. Lämnade lägenheten igen 9.40 för att fara till bussen, säker på att jag glömt något väldigt viktigt.

Förra gången glömde jag mobilladdaren så den har jag sett till att jag säkert har med mig den här gången. Det blev så krångligt utan den. Resten ordnar sig väl, tänker jag.

Inga kommentarer: