torsdag, mars 25, 2010

Det börjar kännas beroendeframkallande

Jag överlevde! Och det var riktigt roligt. Inte alldeles tokenkelt, men lagom svårt, väldigt svettigt och riktigt roligt. Det lär bli fler tillfällen med afropowerdance för min del. Ledaren var som en mask och det såg såklart väldigt bra ut det hon gjorde. Det vi andra gjorde var väl kanske kanske besläktat, men inte i närheten av så koolt. Och allt enbart till afrikanska trummor; oväntat kul helt klart.

Mot slutet var jag dock ganska trött, sådär så att jag fick seriösa problem med att minnas vad som var bakåt och framåt. Höger/vänster existerade typ inte längre. Och nu är jag öm och trött i kroppen men sådär märkligt pigg i huvudet, som jag hört talas om men nog mest trodde var en myt som träningsfascister försökte slå i oss soffliggare.

2 kommentarer:

Korpen sa...

Jag känner mig aldrig så pigg och fräsch i huvudet som efter ett riktigt jobbigt träningspass :-D

Det bästa är att det håller i sig till dagen efter om man tränar regelbundet och ser till att ha bra med energi till träningspasset (m.a.o ät en rejäl lunch och ett bra mellanmål innan träningen för att få bäst ork)

Sara sa...

Njo, jag är ju lite dålig på det här med att äta. har just börjat känna viss hunger om mornarna men lunchen försvinner gärna förbi. Lite typiskt att just när det börjar ge med sig så ska jag vända om dygnet igen, vilket antagligen är orsaken från början till mina dåliga matrutiner...