torsdag, mars 18, 2010

Det kommer alltid nya efter de nya

Som bekant har jag span på att investera i en ny mobil "any day now". Högst på önskelistan ligger såklart en android av något slag. Jag har haft span på Sony Erikssons Xperia x10 så det var lite tråkigt att se att den inte lever upp till mina förväntningar, som det verkar. Näst på tur står att invänta mer info om HTC Desire som vad jag förstår är HTC egen variant på Google Nexus (som också görs av HTC).

Jag vill gärna ha en hyfsad kamera på min mobil och det har ju inte riktigt varit HTC:s grej tidigare, men det ryktas om att det nu ska ha åtgärdats på den kommande Desire. Trist nog så stämde inte ryktena om en lansering den 22 mars utan det tycks vara så att man får vänta till mitten av april innan den kan börja finnas tillgänglig.

Jag börjar dock misströsta om att någonsin hitta en telefon som lever upp till mina förväntningar. Ska jag byta ut min "sms:a-och-ringa-telefon" mot en som kan "göra allt" vill jag inte ha en plastig, laggande och seg sak. Speciellt inte för de priserna som de här telefonerna har.

Inga kommentarer: