tisdag, december 02, 2008

Klädshopping

Jo, by the way. Jag provade jeans på stan idag. Antalet trasiga är uppe i alla utom ett par (samt ett par osköna) så behovet är ganska stort. Och till min lilla lycka kunde jag komma i mindre byxor än förväntat. Ofokuserade jag behövde den pushen. Tyvärr är det så när man inte handlar byxor där man både får välja bredd och längd så hamnar man i läget att något bredare byxor också är något längre. Så antingen får jag gå ner mer i vikt typ nu eller växa en decimeter på längden...

Eller så får jag gå på JC, men det tar emot. Inte bara för att risken för dyra jeans är stor utan för att jag behöver ha med mig en expeditbarriär. Hjälpen på JC är klart bäst, men jag vill ha den i lagom doser. Inga modepojkar i mitt provrum. Men de får gärna ge mig förslag på vad jag ska prova. Sen behövs en expeditbarriär som tar plats mellan mig och modepojken (det jobbar bara modepojkar på JC i centrum). Hur naturligt som helst, inte sant? =)

På tal om kläder måste jag handla lite kläder till Gudruns glöggparty på lucia också. Som vanligt vet jag ungefär vad jag vill ha, men att hitta det är en annan femma.

Inga kommentarer: