tisdag, december 16, 2008

På väg hem till snön

Usch, tidigt som attan för en person som normalt sett går och lägger sig vid den här tiden... Och nu har jag ändå hunnit äta min gröt och klätt mig. Huga. Ska med tåget till slussen strax efter halv för att hinna med X2000 vid centralen halv nio. Det brukar kännas bra att vara igång tidigt när jag väl är på men just nu känns det inget kul alls.

Gårdagen tillbringade jag mestadels på stan. Fick köpt fyra julklappar iaf. Varsin till de tre systerdöttrarna; ett armbandsur, ett halsband och en Gittan-bok. Och så en julklapp (eller om det blir födelsedagspresent) till lillasyster. Nöjd med det även om jag inte är klar. Ett par syskonbarn kvar, bröderna och så nåt mer till lillasyster.

När Joakim slutade jobbet anslöt han en sväng och hjälpte mig leta butik och sen försökte vi ta oss till Indian Garden, den indiska favoritrestaurangen i Sthlm (av de vi provat) som ligger på söder. Men han lyckades ta oss fel på tunnelbanan (ska inte säga att jag hade rätt, men saken är att jag hade rätt... :) så vi hamnade istället en stund i Hägerstensåsen. Var nu det kan vara. Det var inte söder iaf. Men sen blev det rätt efter lite telefonguidning och otroligt god mat. Som vanligt där.

Nu är det snart dags att bege sig. Får se om jag ids surfa något under resan.

Inga kommentarer: