fredag, december 26, 2008

Influensa och helg

Sitter och girigbukräknar lite på vad tre nätter med storhelg-ob innebär i kassan framöver. Runt 1800 extra efter skatt, får jag det till. Det känns ju inte fel. Hoppas bara nu att jag inte drabbas av influensan så att jag får sjukdagar att spendera extrapengarna på. Har inatt tagit hand om fyra sjuklingar, varav en blev hastigt dålig och låg totalt utslagen i nästan 41 graders feber. Blev nästan lite skraj en stund kan jag säga, men det gick bra. Bara att försöka ingripa så snabbt som möjligt och sen kom sköterskepatrullen och kollade läget också för säkerhets skull. Lite svajigt för en liten och gammal kropp som är svårvätskad i frisk form att ta så hög feber. Men jag hoppas att det ska gå fortsatt bra i helgen. Men feberyttringarna spred sig på avdelningen så nog är det influensan som drabbat dem ganska ordentligt.

Jag känner mig dock inte det minsta sjuk, bara trött och med lite lågt blodtryck och jag hoppas att det fortsätter så. Imorgon ska jag försöka ta en långpromenad om vädret vill vara fint. Och om vi ids ska vi ner på stan och kanske utöka Mattias garderob med hjälp av de presentkort han fick till jul. Mellandagsrea är ju inte favoritsysselsättningen för någon av oss, men man kanske får stå ut en liten stund iaf.

Själv fick jag ett presentkort på Indiska av Mattias syster och jag har ju sett att de börjat sälja jeans där. Det behöver jag verkligen så kanske att jag kan finna ett par där om jag har tur. Vi får se.

Inga kommentarer: