måndag, december 22, 2008

Och ute är det världens bästa julväder

Oj, idag är det som om någon slagit mig i huvudet ungefär. Toktrött verkligen. Har försökt hålla mig uppe sedan sen lunchtid men fick under kvällen ändå lägga mig en dryg timme. Och blev nästan bara ännu tröttare. Men vad gör man inte för att vända hyggligt på dygnet så att man kan vara lite trevlig över julafton?

Helgen gick ganska fort skulle jag vilja säga. Ganska lugnt iaf, mest incidenter dagtid som visserligen påverkade även natten, men inga katastrofer inträffade och då är jag nöjd. =)

Lägenheten är lite av ett dammnäste så det får bli morgondagens uppgift att ta rätt på. Ikväll ska jag lägga in vegetarisk sill till julbordet och göra världens godaste julgodis; rocky road. Tänkte först skjuta på det till imorgon men det kan bli mycket då ändå. Jag måste ner till stan och inhandla lite presentkort och annat till Mattias syskonbarn, sen städa då och på kvällen ska jag/vi besöka Anna mfl. för lite kort men efterlängtat socialt umgänge och för att ge världens bästa Tor en julklapp.

Och, som rubriken säger, så har vi äntligen det perfekta julvädret. Det har snöat helgens alla nätter så det ligger en massa ny, vit snö och så är det några grader kallt. Snötäckta träd och nyplogade vägkanter är det bästa som finns!

Inga kommentarer: