fredag, december 05, 2008

Myskväll de luxe

Lillasyster är här och det är så trevligt. Stortjejen. Ny frisyr (som gissat), den här gången har hon en väldig blandning av långt och kort och lugg och inte lugg och rött och svart hår. Jättefin är hon. Såklart. Får väl ta kort sen och visa.

Vi har varit på maxi och handlat och sen besökt Hemmakväll och hyrt filmer. The Mist och Arkiv X-filmen blev det. Ska bli spännande. Men först väntar en enorm hemmagjord pizza med tusen saker på i ugnen. Bea gjort en stor skål bål med en salig blandning läsk och frysta bär och i skåpet står ostbågar och chips (som Mattias har öppnat för att "lufta" i vanlig ordning). Jag tror inte att vi kommer att vara hungriga när kvällen är över. Mitt projekt går såklart åt tusan idag, men det gör ingenting. Ska det vara så ska det vara.

I väntan på maten sitter Bea och Mattias och grejar med hennes nya laptop som hon köpt. Imorgon verkar det vara stan som gäller en stund. Vi ska kolla på potentiella julklappar och födelsedagspresenter, strosa runt lite i allmänhet och ev äta på nya Sushi-stället som öppnat i centrum. Hoppas det är öppet på helgerna bara.

Nu åter till myskväll!

Inga kommentarer: