torsdag, december 11, 2008

Grekisk utemiddag

Torsdag. Stressen har fortsatt. Jäkla klädjakt. Men nu är den över för den här gången. Nu har jag så jag klarar några ev festligheter ett tag framöver. Jag orkar inte jaga mer. Egentligen behöver jag stövlar men dels är det hutlöst dyrt och dels så ids jag inte. Kanske får jag ett ryck i Sthlm.

Ikväll har jag dock kunnat landa en stund. Vi var på den ganska nya grekiska restaurangen Costas i stan med nattskiftet från jobbet. Eller ja större delen av nattskiftet, ett par fd arbetskamrater och ett gäng pensionerade sådana. Syftet var att lite sent avtacka tre stycken som pensionerades i somras, varav två var de jag alltid jobbade med. Saknar dem faktiskt, det var som annorlunda att jobba med dem. Deras rutin och erfarenhet går faktiskt inte att ersätta hur som helst. Det var tryggare att ha dem på avdelningen bredvid på nåt sätt.

Iaf var maten väldigt god, jag var då nöjd och jag hörde inget annat heller. Det hade visserligen inte gjort något om det varit lite lite mer styrka i tzatzikin, men den var helt ok. Krämig, precis som jag gillar den.
Sällskapet var såklart också gott, det var trevlig stämning och väldigt kul att få prata lite med "pensionärerna", och med Linda, min gamla arbetskamrat som flydde till Volvo för ett år sen. Saknar henne med. Ja, det var en bra kväll, jag är då nöjd. Jag hoppas att resten också är det.

Inga kommentarer: