måndag, december 29, 2008

Comhem suger!

Igår kväll var det tänkt att jag skulle ge upp bloggandet för en stunds efterlängtat spelande (jo, det var faktiskt nästan en månad sen sist, så det så) med bl.a Mattias, Joakim och systersonen. Kunde man tro. Men annat ville comhem. Först var det Joakim som hade bekymmer. Han satt på sin systers comhem-lina i Göteborg och försökte spela men blev utkickad hela tiden (gärna mitt i bossfighterna) och fick istället gå över till sin medhavda mobila uppkoppling. Sen var det vår tur. Vi blev utloggade precis hela tiden, saker försvann, uppkopplingen svajjade och ibland försvann den i kanske 10 minuter i sträck. På comhems sida sa man sig inte veta om några störningar och kundtjänst var stängt. Det enda den röststyrda kundtjänsten ville hjälpa mig med var att koppla in bredbandet. Tack, men det gjorde jag när jag flyttade in för över ett år sen.

När den väl hade försvunnit helt igår kväll/natt så kom den inte igen förrän kl 10 imorse, som det verkade. Hade det här varit den första gången det strulade så kanske det hade varit ok. Men nu är det inte riktigt så. Med undantag för nån månad mitt på det här året så är det ständiga störningar och ibland har jag varit utan nät en halv dag utan rimlig orsak och framför allt utan kompensation.

Igår lyckades comhem göra en tänkt trevlig kväll till ett enda långt irritationsmoment (som dessutom kostade x antal guld i reparationer i spelet!). Nu är min bindningstid över så det känns som läge att byta leverantör. Nån som har nåt bra tips?

Inga kommentarer: