måndag, december 22, 2008

Spotify i sikte!

Och ibland är det som att rätt saker faller på en. Satt på jobbet en stund inatt och läste om det superhypade Spotify. Knappt något negativt fanns att finna alls. Personligen är jag lite fånig och blir lite skeptisk när "alla" är så lyriska (det gäller även film, böcker m.m), men det har ändå funnits en viss nyfikenhet att prova. Kom ganska snart fram till att jag dels måste köra det i wine i Linux (jag kör inte wine utan VirtualBox, men det borde väl också funka?) och dels att det krävs en inbjudan för att slippa köra på pengakostnadsalternativet (även reklamvarianten kostar ju faktiskt, om man ska vara sån). Man kunde "vinna" en inbjudan på ett antal ställen om man sålde sin blogg; la in en länk och skrev något positivt om deras sida, men jag är ingen sell-out så jag skrev istället upp mig på väntelistan som fanns.

Men great minds think alike tydligen =), när jag vaknade idag och kollade mejlen fanns en inbjudan till Spotify från självaste Gusten. Hur pricksäkert som helst!

Jag ska införskaffa mig mer minne imorgon för att se om min dator blir mindre kinkig när den kör VB och andra krävande saker (funkar inte det måste det bli en ny lappis) och sen ska jag banne mig testa hypen! Stort tack Gusten!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag var också skeptisk först, men sen fick jag en invite, testade och nu är jag helt lyrisk. Ibland ligger det en sanning i en hype.

Sara sa...

Jag ska absolut testa. En väldigt bra julklapp =)
Frågan är om man orkar med reklamen eller om man ledsnar och kör betalvarianten?