torsdag, december 04, 2008

En rubrik vore bra

Hm, jag har en dålig dag. Iaf än så länge. Den började lite dåligt imorse när jag skulle hem från jobbet. Mattias har bilen så jag skulle ta bussen. Jag blev sen ut från avdelningen så jag fick börja med att halvspringa (hur väl man nu kan det på blankis med vatten på...) till bussen. Väl framme på Vasaplan där jag skulle ta anslutningsbussen såg jag den åka iväg just när vår buss kom in. Alternativen var att vänta i 30 minuter eller gå hem (vilket skulle ta ungefär lika lång tid). Jag valde det senare.

Åter; det är galet att inte bussarna organiseras bättre. Vad är det för knytpunkt som inte funkar bättre än så? Det känns inte så rimligt att en resa som med bil tar mindre än 15 minuter tar över en timme med buss. När jag bodde i huset och pendlade 5 mil hem på mornarna med bil kom jag hem tidigare än vad jag gör nu när jag bor i stan och åker kollektivt. Det känns nånstans ganska bakvänt.

Jaja, sen har jag faktiskt sovit ganska bra, iaf fram till halv två. Sen började telefonerna ringa. Försökte gömma mig under täcket men vid fjärde samtalet på två timmar svarade jag. Och det visade sig vara om pappas gravsten (nåt om balans i tecknen) så jag fick lite dåligt samvete som inte svarat på en gång.

Ja så nu är jag iaf uppe. Lite sliten. Det var en speciell jobbnatt. Den inleddes med ett dödsfall (inget oväntat dock) och allt vad det innebär så det blev lite annorlunda.

Inga kommentarer: