tisdag, mars 26, 2013

Somliga går


En kollega frågade mig idag om jag ska ha klackskorna på mig imorgon då vi ska ut på after work. Jag log mest till svar för än har jag inte begett mig ut i dem, mest pga halkan men också för att jag har lite svårt att ta steget från de bekväma låga. Nu ikväll insåg jag att det faktiskt kan bli så illa att hon får rätt. Mina vinterskor är nämligen hopplöst trasiga nu. 

Det började för några veckor sedan med att ovansidan på ena skon plötsligt började 'fjälla loss'. När jag slog en bläng på dem på väg hem från jobbet såg jag att det även är hål i dem på sidan vid sulan. På samma sko. Party.

Egentligen borde jag kanske råda U-vännens råd och gå tillbaka till affären och fråga om de verkligen ska se ut så efter ett år. Jag fick dem i present av M tidigt förra året och de var inte superbilliga. Jag har impregnerat dem och på inget sätt varit vårdslös med dem. Jag kan i vart fall tycka att de borde hålla mer än en säsong. Men jag är feg när det kommer till sånt där. Ids inte omaket att vara besvärlig.

Jag har beställt två par (!) nya sneakers från nätet med beräknad leverans imorgon, men de lär jag inte hämta ut före AW:n. Så antingen blir det trasiga skor eller livsfarliga (nåja) nyskor.

Inga kommentarer: