söndag, mars 24, 2013

Vår i sikte!

Och även den här helgen har det varit oändligt fint väder ute. Riktig vårkänsla nu, även om plogvallarna är högre än människor fortfarande. Det känns som att det går förskräckligt långsamt med töandet. Nu höll det förvisso kring -20 grader veckan som gick, men ändå. Jag vill ha vår nu! Jag tänker trotsa vädret och köpa nya sneakers så snart jag hittar några jag vill ha, sådetså.


Och det kanske inte bara är jag som längtat. Rapporter från huset berättar att den förut så vinterdeppiga Smilla-katten fortsätter förflytta sig med solinfallet från fönstren och ligger alltjämt på rygg och lapar sol. Hon har börjat gå ut lite och har i allmänhet verkat må mycket bättre. Och här i stan kunde vi ju inte vara sämre så jag öppnade balkongdörren för en stund. Nu kunde jag inte lämna dem* så det blev inte så länge men det var uppskattat som synes.

*Den svarta-vita, Betty-katten, har gjort ett hål i det mjuka nätet så vi är i stort behov av en ny lösning för det här året, dödstrist med hönsnät men det kanske måste bli så

Inga kommentarer: