tisdag, mars 05, 2013

Second best

Idag bestämde jag mig för att byta ut låtsasmaken! Inte helt och hållet visserligen, men en av de få punkter han brister lite, så att säga. Jag borde kanske ha investerat i att skicka honom på kurs egentligen, men nu valde jag ett billigare alternativ. 

Jag med min ömma och struliga rygg behöver en riktig knådomgång rätt ofta och M orkar på sin höjd nån minut innan han ger upp, i vart fall känns det så. En inte helt ovanlig företeelse, enligt en högst ovetenskaplig enkät bland mina kollegor på fikarasten... Så efter rekommendationer från ett par olika håll for jag idag och köpte en 'shiatsu massage chair', som visade sig vara lite gudasänd. Inte som riktig massage förstås, men oändligt skönt. Hela ryggen var full av ömma knutar som fick en liten boxomgång.

Väl hemma med den tog det dock en stund innan undertecknad fick lov att prova eftersom Lil'sis fastnade i den och inte alls ville flytta på sig. Inte bara jag som behövde den med andra ord... Rekommenderas varmt alltså!

2 kommentarer:

Vikab sa...

Vilken typ köpte du? Skulle inte skada för min rygg heller...

Sara sa...

http://www.netonnet.se/art/personvard/halsa-och-avkoppling/massage/andersson-mec10/174245.4783/

Jag köpte den där, en billig variant. Jag hade först tittat på en i mellanprisklassen, men den var slut. Såhär långt är jag dock väldigt nöjd och upplever att jag fått nåt bra för pengarna. Men det kan säkert vara olika beroende på vad man behöver. Den här är ganska 'hårdhänt' men det passar mig tex.