torsdag, mars 07, 2013

Godnatt!

Trött Sara ikväll. Det känns nästan som fredagsläge. Som att kroppen slappnat av och liksom ställt in sig på att försöka vara i viloläge ett par dagar. Och på ett sätt är det rätt, jag är ju ledig imorgon. Och på lördag. Och på söndag. Värsta lyxen! Det här att jobba lite längre om dagarna och sen få långhelg är ett bra koncept i mina ögon. 

En annan bra batteriladdare är goda vänner. Igår var jag på middag med bästtjejerna, vilket var efterlängtat mys som tog slut alldeles för tidigt (fast sent nog för att vara vardagskväll). Jag har som saknat lite kvalitetstid med de där smartpåsarna.

Nåt annat jag saknar är faktiskt ett gäng av mina gamla arbetskamrater. Så idag lunchade jag med två av dem; Johan och Simon. Väldigt efterlängtat och trevligt det också, även om det kanske är liiite för lätt att fastna i jobbsnack istället för att uppdatera sig med vad som faktiskt hänt och händer i det 'andra' livet. Men då har vi anledning att ses snart igen, kanske redan nästa vecka om det vill sig väl. Nu är vi dessutom dagarbetare alla tre snart, vilket (förhoppningsvis) kommer göra det lite lättare att kunna ses. Jag hoppas verkligen det.

Nu tänker jag kasta in handduken och lägga mig rekordtidigt. Får väl se om jag lyckas somna. Och låt oss hoppas att den inre klockan som väcker mig långt före sju varje morgon också tar sovmorgon imorgon. Det skulle vara rätt okej. Och får jag önska ytterligare en grej så skulle jag imorgon vilja tokhångla upp låtsasmaken som jag inte sett sen i måndags morse av olika anledningar. Han fattas mig lite. Och få klappa gammkattorna. Och hinna spana in senaste storpatchen i WoW på riktigt. Och se ikapp lite tv-serier while (or whilst?) sipping tea on the sofa.

Slut på önskelista. (Helgen kommer gå fort!)

1 kommentar:

Linda sa...

Vänner är bästa energiboosten!