torsdag, mars 21, 2013

Slö-torsdag

Det blev en ganska slö dag till. Egentligen var det ju idag jag hade ledig dag på schemat men eftersom jag fick lov att boka in ett möte idag så bytte jag mot igår. Därmed blev det även lite trångt på kontoret då det egentligen var tänkt att min plats skulle ockuperas av någon annan just idag. Så jag gjorde min förmiddag och for till lunch eftersom jag ändå lovat köra Lil'sis till flyget och då jag vet att hon helst inte vill att man bara lämnar av henne utan stannar tills hon gått iväg mot gaten. Så det gjorde jag. Och M, som blev med trots att han hade förutspått att han inte skulle ha tid. Som värsta föräldraparet som vinkar av sin lilltjej inför ett stort äventyr. Bara det att just ingenting av det är sant... Haha!

Så istället för att fara tillbaka till jobbet två timmar for jag hem, åt och sen vilade i en knapp timme. Ganska behövligt efter en lite halvrisig nattsömn.

Ikväll är jag på landet och passar på att kela med man och kattor eftersom jag ska vara i stan sen i helgen. Jobbhelg och passa-kattor-helg. Hade jag inte varit så nästan-pank hade jag kanske kunnat göra nåt kul av det. Jag har ju i och för sig ett par gratisbiljetter till bion jag skulle kunna utnyttja. Ja, vi får väl se.

Inga kommentarer: