fredag, mars 15, 2013

Friday, tired-day

Så blev det fredag eftermiddag och dags att ta helg. I vanlig ordning skulle jag kunna gå över eld för att bara få gå och lägga mig snarast möjligt. Som att luften går ur i samma stund jag kommer hem och sätter mig ner på fredagarna.

Men det har varit en bra vecka. Jag har fått mycket gjort på jobbet, även om det i vanlig ordning inte känns som att jag riktigt är ikapp. Många skratt när man jobbar med så knäppa kollegor som jag, det gör allt så mycket lättare. Det är tacksamt. Väldigt så. Jag skulle inte vilja byta ut dem. Ibland tror jag att kollegan som hävdar att vi skulle bli ett riktigt bra "The Office" på svenska, har en poäng. Alternativt skulle ingen förstå vad vi har så roligt åt. Som vår chef brukar säga; "Det är nog ingen annan som förstår er humor". Kan så vara.

Ikväll blir det lite häng med bästtjejerna. Jag har preppat med redbull för att orka vara lite trevlig i några timmar. Men jag ser fram emot det, veckan kunde inte avslutas bättre. Hoppas bara att M är lika seg som jag idag eftersom jag lovat hämta honom från krogen senare ikväll... Men sen har jag ju hela helgen på mig att vila upp mig så det blir nog bra oavsett.

Hoppas ni har en trevlig fredagskväll!

Inga kommentarer: