lördag, mars 02, 2013

Snöstorm -perfekt alibi att bara hänga inne och hemma hela helgen

Imorse när jag var uppe och jobbade var det alldeles lugnt och fint ute. När så arbetsiden var slut gick jag åter till sängen och sängvärmaren och lurade en dryg timme. Vaknade sen upp till full snöstorm! Kom från ingenstans, kändes det som.


Såg just genom fönstret hur ena grannen med traktor och snöslunga försöker hjälpa den andra grannen hem. Inte för att jag rekommenderar att ge sig ut alls i det här vädret men det känns tryggt att ha bra grannar när det kniper. Grannar vars hus vi knappt ser nu för att det yr och blåser så pass här vid havet. Det måste verkligen driva igen på vägen på nolltid. Jag är ytterst tacksam för att vi till sist ändå inte sköt upp storhandlandet utan faktiskt kom hem igår kväll med ett antal kassar med mat. Det går ingen nöd på oss här ute med andra ord.

Jag hade i och för sig tänkt bege mig till stan imorgon, men det tror jag att jag får glömma. Å andra sidan har vi det ganska mysigt här ute också. Så länge det finns mat, te, film att streama och gosiga kattor (samt gosig man, inte att förglömma) kommer vi att klara oss bara bra.

Hoppas ni också har det bra och håller er inne, trevlig lördag!

Inga kommentarer: