fredag, mars 01, 2013

Fredag

Ska jag vara riktigt ärlig så känner jag ganska lite för att vara den med helgtjänstgöring på schemat imorgon. Att börja jobba klockan sju när jag egentligen skulle vilja ligga nerbäddad och försöka sova bort den här förkylningen som gör mitt huvud blytungt. Men jag ska inte klaga. Det är bara fyra timmar och jag får jobba hemifrån. Ren och skär lyx faktiskt.

Vi gav oss på det där med att handla på Maxi en fredagseftermiddag innan vi for hem ikväll, men det gick faktiskt över förväntan. Besvikelsen var dock stor när det visade sig att vi kom hem utan såna där whiskaspinnar till katten Rosa. Hon har blivit som beroende av dem och blir synbart grinig när det inte finns några då hon signalerar om det. Börjar undra vad det är i dem egentligen... Nu glömde vi dem för andra dagen i rad så snart blir vi väl utkastade.

Vi skippade middagsgörandet idag och la oss nästan omedelbart i soffan när vi packat upp matkassarna, och där har vi sen blivit. Jalapeno-bröd (gott påhitt från Maxi), med ost, grönsaker och örtsalt blev vår middag. Nåt annat iddes vi inte. Imorgon får vi väl ta igen det.

Nu dags för Van Veeteren-film nummer tre i rad. Ingen superhöjdare men hästlängder bättre än Beck och så blir jag glad av Sven Wollter av nån anledning. Det duger bra som kompromiss en fredagskväll.

Inga kommentarer: