måndag, augusti 20, 2012

Måndag

Jag såg gula löv på björkarna i stan igår. Det är definitivt höst på gång. Som sagt så är det helt okej för mig, jag har alltid varit ett hängivet fan av hösten. jag gillar eftertänksamheten som årstiden på flera representerar för min egen del. Jag gillar lugnet, den allt mer påtagliga svalkan (inte för att det direkt varit nån värmebölja i augusti) och färgerna. Funderarstämningen är jag redan på god väg in i. Jag känner att jag allt oftare kommer på mig själv med att vara långt borta i tankar. Många ser det som en dyster sak men det behöver det inte alls vara, även om det nog stämmer in lite ibland.

Tror att jag på riktigt ska göra slag i saken under hösten och ta rätt på en saknad jag haft länge; yoga och meditation. Är inte det passande så säg? Jag hoppas få in det i den planerade träningen (som det aldrig tycks bli tid för, vilket inte BARA beror på att jag segar, vill jag inflika).

För kvällen funderar jag på om jag ska plocka fram en av mina favoriter True Romance (1993) som en liten hyllning till regissören Tony Scott som dessvärre kom en bit för långt in i mörkret och valde att på egen hand lämna in i förtid inatt. Väldigt tragiskt. True Romance är en mörk och på många sätt grym film med starka scener och personligheter som aldrig går att glömma och genom den, och flera andra filmer, kommer Tony Scott att bli väl ihågkommen.

Inga kommentarer: