tisdag, augusti 28, 2012

Stängt för sjukdom

Jag blev förkyld i söndags kväll. Eventuellt även lite febrig; låg under en filt i soffan och kände mig frusen och orkeslös. Och igår på jobbet följde inte riktigt huvudet med, jag hade tungt att andas, näsan rann, jag var varm och hjärtat slog ljudligt i stort sett hela dagen. När jag väl kom hem somnade jag och vaknade sedan upp på kvällen alldeles stekhet i feber. Och jag är inte så bra på feber, jag blir tvärmatt, yr och ängslig på en enda gång.


Mest jobbigt var det att inse att jag behövde höra av mig till kollegan så att hon tog den tidiga timmen på jobbet idag då jag fick lov att inse att det var dags att ta en karensdag. Som jag ogillar de där karensdagarna, speciellt nu när lönen är lite mindre än tidigare. Speciellt nu när en ikea-resa nästan är inbokad i och med nästa lön. Men efter lång övertalan från M (det kan även ha gjorts försök till mutor men det låtsas vi inte om nu) så blev det så.

Idag är jag möjligen snäppet bättre än igår kväll. Tänkte först att jag nog skulle ha fixat jobbet, men så snart jag ställde mig upp insåg jag att så inte var fallet. Skräpkropp! Har varken lust eller tid att vara sjuk nu. Tur jag har tre kattdamer som turas om att passa upp på mig. 

1 kommentar:

Linda sa...

Åh, fy va jobbigt!

Krya på dig! Drick mycket te med honung, ingefära, citron & vitlök i! Om det inte hjälper mot bacillerna så hjälper det så tillvida att du inte träffar på nya baciller då ingen vill vara i närheten av en när man druckit den blandningen :-)